Edit Content

Politica se face rațional

Onoare, Demnitate, Conștiința socială – iată principiile după care mă ghidez.


Lansarea candidaților AUR: la cum am văzut de pe scenă, peste 5.000 de membri și simpatizanți AUR au fost prezenți la acest eveniment de lansare a candidaților AUR și vreau să vă mulțumesc tuturor, pentru că nu am apucat să vă spun asta fiecăruia în parte.
eea ce s-a întâmplat duminică în Parcul Chindia din Târgoviște, în vechea capitală a Țării Românești, acolo unde Vlad Țepeș și marii voievozi ai țării au dus lupta pentru apărarea neamului nostru a fost ceva inedit. Am demonstrat că suntem Apărătorii Patriei Române, iar faptul că s-au strâns deja peste 600.000 de semnături de susținere pentru candidații AUR la alegerile din 9 iunie nu mă face decât să mă înclin în fața voastră. Mergem până la capăt împreună!
Vă las, mai jos, atât text, cât și varianta video, ceea ce am spus pe scenă, la Târgoviște la lansarea candidaților AUR:
V-am chemat în fața acestor ziduri pentru a arăta necredincioșilor dovezile care stau încă mărturie că am fost apărători ai Europei.
După cum suntem astăzi Apărători ai Patriei Române și ai civilizației creștine europene.
E foarte frumos că au venit socialiștii europeni în acest sfârșit de săptămână la București, noi suntem un popor ospitalier. Au venit cum a venit si Ursula, Manfred Webber și Karl Nehammer, să îi învețe pe români cu cine să voteze.
A vorbit Ciolacu cu ei în singura limbă străină pe care o cunoaște: SOCARES PRALEO / ZĂ IEXTREMISTS…
Ei vin aici cu avioane particulare, dar sunt nemulțumiți de indicii noștri de dezvoltare.
Nu știu că sute de ani am fost cotropiți și exploatați cu rându’, ei luau lecții de vals, iar bunicii mei munceau cu plugul pământu’.
Chiar aici, sub locul în care stăm, circulă o legendă că erau tuneluri subterane prin care a fost evacuat aurul Țării în momentul asasinării lui Constantin Brâncoveanu. Astăzi, AURUL țării este iarăși aici. Renaștem din resturi împrăștiate prin istorie și ne repliem rapid ca armatele române distruse la Stalingrad, în câteva secunde.
De aici, din cetatea de scaun a Țării Românești, din orașul martir care și-a plătit tributul de sânge în toate marile bătălii ale acestei națiuni, vom da startul unei campanii de eliberare cum nu s-a mai văzut pe aceste meleaguri. Scopul nostru? Eliberarea țării din mâna boierilor care au uitat cine stăpânește cu adevărat România.
De aici, din cetatea românității, din locul de unde Vlad Țepeș a îndrăznit să creadă în victoria neamului nostru, trimitem un semnal întregii Europe, anunțându-ne frații și surorile de pe tot continentul că speranța încă nu a murit nici în România, nici în Europa!
Pe 9 iunie depinde de voi pe cine trimitem în Parlamentul European, în consiliile locale și județene, în primăriile din țară. Vom trimite aceiași trădători ca și până acum sau vom trimite cât mai mulți din patrioții pe care îi propune AUR?
Asta este decizia istorică pe care trebuie să o luam noi în acest an. Ori supuși în fața unei Înalte Porți, ori liberi, suverani, pe pământul nostru străbun. Este lupta veacului nostru ȘI ESTE TIMPUL SĂ NU MAI PLĂTIM TRIBUT ȘI SĂ NU NE MAI ÎNCHINĂM ÎN FAȚA NIMĂNUI ÎN AFARĂ DE DUMNEZEU!
Se vede de aici din parc Mânăstirea Dealu unde avem capul lui Mihai Viteazu. Suntem în Postul Sfintelor Sărbători de Paști. Azi, pentru creștinii ortodocși e DUMINICA SFINTEI CRUCI. Să avem grijă de sufletul nostru!
Căci ce-i folosește omului să câștige lumea întreagă, dacă-și pierde sufletul? Sau ce ar putea să dea omul în schimb, pentru sufletul său?
Ne gândim și la creștinii care tocmai ies din Săptămâna luminată, catolici și protestanți. Și la președintele Țării noastre, sperăm să îi dea Dumnezeu lumină, să renunțe grabnic să ne facă de rușine cu candidatura la NATO. Pe noi ne-a păcălit, dar nu îi merge și cu alții.
Cică din 1989 încoace trăim într-o democrație! Regimul acesta al lui Iohannis și Ciolacu numai democratic nu e! Lovitura de stat care se află în plină desfășurare prin încălcarea Constituției, faptul că primarii se aleg într-un singur tur de scrutin în loc de două tururi cum propune AUR, cum este normal și constituțional. Sunteți voi prea mulți aici, și dornici să vă luptați și la alegerile locale, dar în condițiile astea normal ar fi trebuit nici să nu participăm, dacă ne iau toate șansele de a câștiga.
Păi, actualii primari și președinți de CJ-uri nu sunt nimic altceva decât boierii ticăloși de odinioară. Țepeș i-a tăiat. Și noi ar mai trebui să mai tăiem din ei! De la 3300 în prezent la 1141 de primari, așa avem în programul de Guvernare AUR.
În rest, iau voturi prin angajații din primării, mult prea mulți, și prin asistații sociali. În guvernarea AUR niciun român sănătos nu va mai primi ajutoare sociale.
Să avem timp de 4 luni de zile primar în funcție și primar ales… Avem de-a face cu hoți și cu nebuni. Vor să dea foc la țară.  Dacă ar fi după noi, am da foc unora dintre ei!
Cum nu vii tu, Țepeș Doamne, ca punând mâna pe ei, Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,
Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni
Ce ai fi făcut tu, Măria TA, cu Hoțu Virgil? Ăștia l-au pus pe listă pe poziția 19, eligibilă. Și pe Falcă pe 16. Noi avem pe 10 pe Mihai Neamțu, un intelectual. Apărător al familiei tradiționale, ca și Peter Costea. Și al libertăților, ca Aurelian Popa. Profesori universitari care au predat în Statele Unite precum Cristina Dascălu. Sau au predat în Franța precum Silviu Gurlui.
Pe cine trimit comasații? Pe ăștia care nu se hotărăsc care e femeia și care e bărbatul: Tudose și Rareș pensatul. Pe primele locuri. Noi deschidem lista cu Terheș, Târziu și Piperea, Apărători ai Patriei Române! Oameni care se vor lupta pentru Țara noastră!
Partidul Comasat e de fapt tot Partidul Unic, doar că fără Ceaușescu.
Partidul Comasat e plin de fricoși. De frica AUR fac aceste alegeri. Iar voi, oastea AUR, sunteți curajoși pentru că vă asumați aceste candidaturi.
Aveți oastea: Înarmați-o! Atâta să știți: noi nu facem blaturi.
De dimineață, la știri, era sinistrul Arafat care anunța că în majoritatea județelor țării e deficit de medici de urgențe. Țările cu cei mai mulți medici de urgență sunt Spania, Italia, Franța.
Trebuie să îi chemăm pe ai noștri din Spania, Italia, Franța, că doar de asta stau ei așa de bine la capitolul doctori.
Ce avem de făcut? Ce a făcut Polonia. Un guvern conservator care a adus polonezii înapoi acasă, pentru că și ei umpluseră Irlanda și Marea Britanie. Politici pentru familie, pentru țară, pentru creșterea demografiei. Susținerea afacerilor românești, nu multinaționalele lacome.
În sfârșit, e vremea noastră acum!
E vremea unei Epoci de AUR!
Vreau să vă văd multumiți și fericiți!
Dumnezeu să binecuvânteze România!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *